Thursday, April 19, 2012

Watch This User Video Showing AppRadio 2 Bugs [Video]


One of our readers, 'Sleepwitfishes', has made a video demonstrating the frustrating problems with AppRadio 2. After watching the video I can confirm that these issues exist with my unit too so it isn't a one-off incidence. Watch the video below and see for yourselves. Pioneer obviously needs to address these shortcomings. Makes you wonder if the second-generation device was a step backwards.



Thanks, 'Sleepwitfishes' (YouTube: steve196982). I was thinking of making a video but didn't know where to start. Great job! 


6 comments :

  1. sounds like you have a defective one. i installed mine last week. and its been working great...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. I can not understand how Pioneer could produce a device that complicated. Should be designed to make life easier while driving, but it seems that the pioneer engineers have done everything to make the driver to interact with the stereo and the phone. Crazy! Before producing this product, they do not have it installed in their cars??

    ReplyDelete
  3. Where's the best place to post about known issues with the AppRadio 2? Where Pioneer will see um. I have a list and pix of bugs.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try emailing this website. User issues get published here often. I'm sure Pioneer has an eye on this.

      Delete
  4. I had my AR2 installed yesterday and I have the exact problems as in this video. Driving me nuts. Also can't even go on Pioneer site to register my product as their site does not seem to be working. I've tried 3-5 times over last 12 hours. 2 different browsers. Also, can not figure out how to run "approved" apps like nav, etc. onto screen.

    ReplyDelete

All comments will be screened for spam. Allow up to 24 hours for comments to show up.

NO SPAM PLEASE!